Renovering af hus udføres med 35 års erfaring

Trænger din bolig til at blive renoveret? Så står vi klar til at hjælpe.

Vi har 35 års erfaring inden for tømrerfaget, og vi kan blandt andet tilbyde en renovering af hus til en fordelagtig pris, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. 

Vi kører ud til kunder i Hellebæk, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Vi kan foretage renoveringen i totalentreprise

Vi kan stå for hele din total- eller hovedentreprise, hvis du ønsker det. Det betyder blandt andet, at vi sørger for at involvere de forskellige faggrupper, der typisk er behov for ved en husrenovering. Det kan for eksempel være elektrikere, VVS’ere og lignende.​

På den måde får du et færdigt projekt, og du behøver kun at forholde dig til os. Vi sørger nemlig for kontakt og koordinering med alle øvrige involverede parter.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og om du i samme omgang ønsker at få foretaget en ombygning eller en tilbygning. 

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du har nogle specielle ønsker, og om du har nogle krav til valget af materialer eller lignende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 85 70 29 eller e-mail tomrersoren@pc.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din boligrenovering.​

Skriv til os allerede i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MEDLEM AF:​

​Leverandører

Gulve​

Vinduer & døre

Bøssemagergade 37​

3150 Hellebæk