Få udført din byggeopgave i hovedentreprise

​Har du en byggeopgave, som du har brug for professionel hjælp til? Så kan du med fordel kontakte os. Vi har 35 års erfaring inden for forskellige former for byggeprojekter, som vi kan løse i hovedentreprise, hvis det ønskes.

Vi kører blandt andet ud til private såvel som erhvervskunder Hellebæk, Helsingør og andre omkringliggende områder samt i det ørige Nordsjælland.

Derfor bør du lade os varetage din entreprise

Der er flere forskellige grunde til, hvorfor du bør vælge lige netop vores virksomhed, hvis du skal have udført en opgave i en hovedentreprise eller totalentreprise. Her kan blandt andet nævnes:

Vi overholder altid vores aftaler

Vi lægger stor vægt på altid at overholde alle vores aftaler, uanset om det drejer sig om tilbudsgivning eller det udførte arbejde. 

Vi lægger vægt på den gode kundedialog

For at vi kan løse den konkrete opgave til kundernes tilfredsstillelse, er det vigtigt for os, at vi har en god dialog med vores kunder under hele projektet.

Vi kan stå for hele din hovedentreprise

Ved at lade os stå for hele entreprisen slipper du for selv at skulle koordinere de forskellige faggrupper, der som regel altid er involverede i et byggeprojekt. Vi sørger for både VVS’ere, elektrikere og lignende, så vi kan aflevere et nøglefærdigt projekt.

Skal du have bygget en tilbygning, kan vi ligeledes henvise til en række dygtige arkitekter.

Kontakt os og hør mere om vores hovedentreprise i dag

Kontakt os på telefon 40 85 70 29 eller e-mail tomrersoren@pc.dk og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Skriv til os allerede i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MEDLEM AF:​

​Leverandører

Gulve​

Vinduer & døre

​Kontakt os

Find os her

Bøssemagergade 37

3150 Hellebæk

CVR: 19400883

​Tømrer Søren

Telefon: 40 85 70 29

Mail: tomrersoren@pc.dk

​Medlem af